| www.konzolpont.hu :: Fórumok :: Forum :: Xbox360 |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| vízhűtő utántöltés | ||
|
Moderátorok: Balage76
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Thomas007 |
| ||
![]() Regisztrált tag #198 Regisztrált: 2010 jan 31 v, 17:01Üzenetek: 1 | Szia! készült régen nálatok egy vízhűtés a boxomra. Ma éztem, és kezd alacsony lenni a vízszint. Mivel lehet utántölteni? Deszvíz/ioncserélt víz? Köszi előre is | ||
| Vissza az elejére | | ||
| Balage76 |
| ||
Balage76![]() ![]() Regisztrált tag #1 Regisztrált: 2008 jan 18 p, 10:50Üzenetek: 84 | Sima deszt vízzel és egy fecskendővel után tudod tölteni. | ||
| Silversnow |
| ||
![]() Regisztrált tag #206 Regisztrált: 2010 febr 18 cs, 20:41Üzenetek: 1 | És hogy lehet légteleníteni, mert mióta utántöltöttem, azóta 10mp-enkénk hallani a víz zubogást... Köszi | ||
| Balage76 |
| ||
Balage76![]() ![]() Regisztrált tag #1 Regisztrált: 2008 jan 18 p, 10:50Üzenetek: 84 | Bekapcsolt állapotban tartsd vízszintesen a rendszert, úgy hogy a szivattyú mindkét csöve teljesen a víz alatt legyen. Ha élesebb, magas hangot hallasz, akkor üresen pörög a szivattyú, ilyenkor nyomkodd a tartály tetejét ezzel nyomás lesz a tartályban és ki tudod préselni a levegőt a szivattyúból. Ha hallod a víz zubogását, akkor nincs gond, járasd a szivattyút úgy hogy a csövei a víz alatt legyenek és max 1-2 perc alatt kidolgozza magából a levegőt. A tartályban mindíg kicsit habos lesz a folyadék, ez természetes. | ||